GJESTEBOK

24. feb, 2020

May-Britt Eide

Hei,

Kan jeg få tillatelse til å bruke noen av setningene du har fra "barnemunn"?

8. sep, 2019

Elise Dørsjøe

hei

Vet du når Skjæraasens dikt høstvise: Min elskede...….ble utgitt?

Nettside 14. des, 2018

Sherri

Tiden du liker å kaste bort er ikke bortkastet tid.

30. sep, 2018

Ingunn Aune Gagnås

Hei Ketil.

Jeg må spørre deg om jeg kan få tillatelse til å bruke en av dine dikt i en oppgave på Nord Universitetet. Det jeg tenker på heter : et smil en tåre. Mvh Ingunn Aune Gagnås

8. des, 2017

Elisabeth

Hei Ketil

Jeg liker veldig godt websiden din altså. Utrolig mye bra skrevet her. Jeg holder på med en artikkel om tankespinneri og kunne tenke meg å bruke din tekst Jeg tenker. Får jeg lov til det?

Nettside 13. okt, 2015

Simen

Her var det mye fint, sjekk gjerne ut bloggen min: http://xmasfeeling.blogg.no/

11. apr, 2015

Paula Alvestad

Hei, hei! Tusen takk for alle flotte eventyrene du har samlet her. Jeg bruker dem som ressurs i mine samlinger i barnehagen! Kan du fortsette å samle inn flere? Mvh Paula

3. mar, 2015

Geir

Hei,Her var det mye godt å lese. Jeg har ikke bare ledd meg skakk og tørket snørr og tårer men også fått noe fantastiske tankevekkere. Takk skal du ha og lev vel.

Hilsen Geir

Nettside 31. des, 2014

Anne Lise

Hei Ketil! Så fint å komme innom din hjemmeside på nyttårsaften Ketil. Så mye sant - ekte og klokt å lese her. Jeg er innom siden din med jevne og ujevne mellomrom. Godt nyttår og varm takk for alt du deler her. God livsniste er det.
Beste hilsen
Anne Lise

Nettside 27. okt, 2014

Thor Erik

Mange flotte vitser!

24. apr, 2014

Torill

Hei Kjetil
Det var en nydelig hjemmeside jeg ramlet innom da jeg var på jakt etter noen velvalgte ord som kunne beskrive sorgen over en venns altfor tidlige bortgang. Jeg kom over diktet " vi bøyer våre hoder" og fant det utrolig beskrivende for situasjonen,
så jeg " lånte" ordene dine, men skrev hvem jeg hentet det fra. Håper jeg ikke har gjort noe galt? Ps. hjemmesiden din er lagt til mine favoritter for du skriver utrolig bra og beskrivende.

Nettside 1. mar, 2014

Mathilde

Utrolig mange bra vitser! spess de erotiske

Nettside 30. des, 2013

Anne Lise

Hei Ketil. Jeg har vært på en liten visitt på din sterke og viktige hjemmeside igjen. Jeg liker at du er så sann og ekte. Det du skriver blir så troverdig om dette livet som er et blandet regnskap. Takk for at du deler- Alltid godt å besøke siden din.
Gode tanker til deg i møte med 2014 og alt livet ditt rommer.
Beste hilsen Anne Lise

29. sep, 2013

Rand Ivestrum Eklo

Hei Ketil, du verden for en flott side du har, å så mye fin du har skrevet. Gripende og godt å lese. Jeg har tårer i min øyne av mangt jeg leser her. Er en glad Verdalsdame som er glad i å skrive mye sjøl, å blir innspirert over din nydelige side. Jeg
søkte bare opp om noen visdomsord i går kveld og fant denne flotte siden din. Har lagt den i mine favoritter. Så skulle jeg få en god venninne av meg til å finne den over tlf men fant den ikke. Så jeg lurer på hva den heter???Klem fra meg:)

17. jul, 2013

Lisbeth Lund

Hei Ketil. Har ikke ord for hva jeg føler etter å ha lest siden din. Er ikke fritt for at det kom noen tårer her. Du skriver så fint og gripende om ditt liv,det kan ikke ha vært lett nei. Er ikke så flink til å uttrykke meg skriftlig,men skulle gjerne
ha truffet deg og snakket med deg.

9. jun, 2013

Tenkerenketil

Tusen takk for de gode ord Gerd Irene Velle.

1. jun, 2013

Gerd Irene Velle

Har lyst til å dele med deg noen gode ord jeg fikk av en av mine beste venninner når jeg slet:Til en som betyr noe helt spesielt - med ønske m alt godt. Lykke til! Hvor du enn måtte velge å gå, måtte landet du er i være solgløtt, Måtte kvinnene, barna,
mennene ønske deg velkommen. Måtte du være omgitt av trærne og blomstenes skjønnhet. Måtte du møte gode og ærlige mennesker. Måtte du glede deg og finne fred.

Nettside 4. feb, 2013

Anne Lise

Hei igjen!
Jeg må si - skrive det igjen - du har en unik fin hjemmeside. Jeg liker ordene og tankene dine - ditt mot til å dele+++ Jeg skal se litt til her i kveld.
Beste hilsen

4. feb, 2013

kjersti flaen

Jeg er glad for å ha funnet denne sjeldne fine hjemmesiden i dag. Her er det mange fine dikt og masse annet interessant, nå skal jeg lese videre ! Takk for at du gir oss dette ! :)

3. feb, 2013

Anita

Hei tusen takk for at du deler alt dette med oss :) er nok fler som kjenner seg igjen a mye her. Sterk og du har flotte bilder og :) Klem :)

Nettside 23. jan, 2013

Siri A Hansen

Hit vil jeg tilbake! Takk !:) Mye flott & sterkt å lese!

22. des, 2012

jAN

hei jeg liker siden din veldig godt det er mye fint å lese der "mye til etter tanke"
GOD JUL

Nettside 10. jun, 2012

Anne Lise

Jeg har vært på et lite besøk på siden din igjen. Du skriver på en måte som jeg liker. jeg får noe å tygge på - ikke bare overfladisk dill - du våger å sette ord på mange sider ved livet. Fortsett med det. Det overfladiske kjeder meg. Takk for alt du gir av deg selv via siden din her.
Varme og lys fra Anne Lise